• La reducere

Cheval des Andes, Argentina, Rosu, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 564.37
RON 491.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cheval Des Andes este un blend remarcabil, caracterizat de o complexitate aromatică incredibilă şi de un echilibru desăvârşit. Sortimentul este realizat dintr-un cupaj de struguri din soiurile Malbec (50%), Cabernet Sauvignon (30%) şi Petit Verdot (20%) culeşi manual din podgorii atent selecţionate, localizate la altitudini înalte, în Luján de Cuyo, Mendoza.

Delicat şi vibrant, catifelat şi acid, elegant şi proaspăt…acest vin este o contradicţie fermecătoare. Condiţiile climatice din Anzi au intensificat aromele duale de fructe negre condimentate şi note proaspete, acide, şlefuind totodată expresivitatea sortimentului.

Miros: Note parfumate de cireşe negre, coacăze negre şi dulceaţă de coacăze, completate de accente mentolate, condimente piperate şi un strop de scorţişoară.

Gust: Arome clare şi intense de fructe roşii, prune şi ciocolată neagră, echilibrate elegant de note delicate de alune, lavandă şi tonuri lemnoase.

Culoare: Roşu intens.

Tip: Fructat.

DLV00107

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Argentina
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Cheval Des Andes
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale