• La reducere

CLOUDY BAY Chardonnay, Noua Zeelanda, Alb, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 212.64
RON 185.00 Economiseste 13%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Complexitatea şi savoare acestui sortiment se datorează în primul rând strugurilor culeşi în a doua perioadă a lunii martie din podgorii situate în subregiunile Brancott, Fairhall, Ben Morven şi Central Wairau Valley, dar şi procedeelor de producţie elaborate astfel încât să păsteze excelent aroma varietală.

Pentru a-şi definitiva caracterul puternic, uşor exotic, vinul este păstrat în butoaie din lemn de stejar franţuzesc timp de un an. Temperatura ideală de consum este de 10-12°C.

Miros: Un buchet cu iz tropical, compus din flori de portocal, grepfrut, nuci şi nectarină zemoasă.

Gust: Puternic fructat, învăluit în accente de condimente, lemn de stejar şi un pic de fum.

Culoare: Galben pai.

DLV00113

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Noua Zeelanda
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
Cloudy Bay
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale