• La reducere

CLOUDY BAY Pinot Noir, Noua Zeelanda, Rosu, Sec, 0.75L, 14.1% ABV

RON 236.78
RON 206.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cloudy Bay Pinot Noir este un vin complex şi fermecător, care încântă simţurile de la prima degustare. Sortimentul este învechit timp de 12 luni în butoaie din lemn de stejar franţuzesc (dintre care 35% noi), unde dezvoltă un caracter complex, o personalitate remarcabilă şi un buchet extravagant.

Strugurii Pinot Noir care intră în compoziţia vinului sunt culeşi din regiunea Marlborough, cunoscută pentru specificul argilos al solului. Sortimentul se bucură în sfârşit de o apreciere binemeritată, dat fiind faptul că mult timp a stat în umbra sortimentului vedetă al gamei, Sauvignon Blanc.

Miros: Un amestec bogat de note de trandafir, violete, fructe de pădure bine coapte, cireşe şi prune zemoase.

Gust: Un buchet bine structurat, cu taninuri catifelate, dominat de arome bogate de fructe de pădure, accente ierboase, note de lemn de stejar şi condimente.

Culoare: Vişiniu.

DLV00111

Informatii Produs

Alcool
14.1% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Noua Zeelanda
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Cloudy Bay
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale