• La reducere

CLOUDY BAY Sauvignon, Noua Zeelanda, Alb, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 193.10
RON 168.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sauvignon Blanc este vinul iconic al brandului, care a pus practic specificul vinurilor din Noua Zeelandă pe harta preferinţelor consumatorilor din toată lumea şi a dus renumele regiunii Marlborough în cele mai îndepărtate colţuri ale pământului.

Strugurii care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi din vii localizate în subregiunile Rapaura, Fairhall, Renwick şi Brancott ale Văii Wairau, Marlborough. Aici solul este plin cu pietriş, nisip şi humă şi influenţează profilul aromatic al soiului, conferindu-i profunzime şi expresivitate. Sauvignon Blanc de la Cloudy Bay este un vin proaspăt şi armonios, care cucereşte de la prima degustare.

Miros: Un mix de arome citrice, în special lime kaffir şi coajă de lămâie, completat de note de nectarină şi flori de portocal.

Gust: Arome bogate şi seducătoare de citrice, fructe cu sâmbure şi accente minerale subtile.

Culoare: Galben pal, cu tonuri verzui.

DLV00110

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Noua Zeelanda
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
Cloudy Bay
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale