• La reducere

CLOUDY BAY Te Koko, Noua Zeelanda, Alb, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 371.25
RON 297.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Te Koko – un vin expresiv, obţinut prin fermentare şi învechire în butoaie vechi din lemn de stejar franţuzesc. Strugurii care compun acest vin sunt culeşi noaptea, pentru a-şi păstra cât mai bine intensitatea aromatică, iar producătorii se asigură că fiecare etapă influenţează pozitiv crearea unui sortiment complex şi inedit, reprezentativ pentru zona Marlborough. Temperatura ideală de servire a vinului este de 10-12°C.

Miros: Buchetul debutează cu accente de flori albe, lângă care se alătură nuanţe fine de fructe de livadă cu miez galben şi influenţe dulci de caprifoi.

Gust: Arome bogate de nectarină, lemongrass şi lime, completate de o minetalitate discretă, care accenturază prospeţimea paletei aromatice.

Culoare: Galben pai, cu reflexii verzui.

DLV00112

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Noua Zeelanda
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
Cloudy Bay
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale