• La reducere

CONCHA Y TORO Don Melchor Cabernet Sauvignon, Chile, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 561.80
RON 500.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Istoria vinului chilian începe odată cu debarcarea spaniolilor în sec. XVI, însă industria s-a dezvoltat în sec. XIX, atunci când au apărut noi varietăţi de struguri originari din Franţa şi, odată cu ele, noi tehnici de vinificaţie. Melchor Concha y Toro a adus în Chile soiuri franţuzeşti pe care le-a plantat în Maipo Valley, punând astfel bazele a ceea ce este astăzi Viña Concha y Toro.

Sortimentul poartă numele fondatorului şi este considerat unul dintre cele mai bune 10 vinuri de pe glob, fiind premiat de-a lungul timpului cu numeroase distincţii. Climatul mediteranean şi solul argilos din Puente Alto influenţează intensitatea aromei strugurilor, conferind un buchet amplu, complex, profund şi nuanţat sortimentului.

În compoziţia vinului intră struguri din soiurile Cabernet Sauvignon 97% şi Cabernet Franc 3% culeşi manual în lunile aprilie-mai, iar maturarea are loc în butoaie din lemn de stejar franţuzesc pe o perioadă de 15 luni, pentru ca sortimentul să capete profunzime, să-şi definitiveze gustul şi să îşi contureze textura catifelată.

Miros: Un buchet elegant şi complex, dominat de note de coacăze negre, ciocolată şi tutun.

Gust: Arome intense şi clare de gem de coacăze negre, învăluite în tonuri fine de ciocolată.

Postgust: Lung, catifelat, aromat.

Culoare: Roşu aprins.

PMF091

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Chile
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
CONCHA Y TORO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale