• La reducere

DAVINO Domaine Ceptura Blanc, Romania, Alb, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 118.18
RON 104.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Este suficientă o singură degustare pentru a îndrăgi buchetul aromatic fin şi caracterul sofisticat al acestui sortiment românesc. În compoziţia vinului intră soiurile Sauvignon Blanc, Fetească Albă şi Riesling Italico, fiecare dintre acestea fiind vinificat separat, pentru a păstra aromele varietale ale strugurilor. Asamblajul rezultă în urma selecţiei loturilor celor mai valoroase, iar procentul ocupat de fiecare soi este stabilit după o perioadă de aproximativ 1,5 luni de tatonare prin microprobe.

Vinul Sauvignon Blanc prezent în cupaj este fermentat şi maturat în barrique aflat la a doua utilizare şi în vase mari din lemn, iar Riesling Italico este fermentat şi maturat în vas mare din lemn de 10Hl. Culinar, Domaine Ceptura Blanc se asociază cu aperitive sau preparate pe bază de peşte şi fructe de mare. Temperatura optimă de servire este de 11-12˚C.

Miros: Buchetul este dominat de note florale intense, la care se adaugă arome de fructul pasiunii, coacăze, accente minerale şi influenţe de lemn de stejar.

Gust: Arome proaspete şi bine echilibrate de fructe şi flori, învăluite în tonuri minerale.

Culoare: Verde gălbui.

PMF062

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
DAVINO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale