• La reducere

DAVINO Domaine Ceptura Rouge, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 137.23
RON 129.00 Economiseste 6%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul este obţinut prin recoltarea selectivă a strugurilor din viţe de vie vechi de cca. 37-40 de ani. Soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră care intră în compoziţia sortimentului sunt vinificate separat, strugurii fiind selectaţi pe banda de triere. Vinificarea este realizată tradiţional, în roşu, în vase mici din oţel inoxidabil, la o temperatură de 26-28°C astfel: Cabernet Sauvignon - 29 de zile, Merlot - 23 de zile şi Fetească Neagră - 19 zile.

După fermentaţia alcoolică se realizează fermentaţia malolactică în barrique. Un procent de 80% din vin este maturat 9 - 10 luni în barrique-uri din lemn de stejar românesc de dimensiuni mici, în timp ce restul de 20% este maturat în vase de inox. Învechirea în sticlă se întinde pe o perioadă minimă de 30 luni.

Sortimentul etalează un buchet intens şi complex, potrivit pentru a fi savurat cu fripturi sau brânzeturi maturate. Temperatura optimă de servire este de 18˚C.

Miros: Note intense de vişine negre şi prune uscate, la care se adaugă accente de cafea şi lemn de stejar.

Gust: Un buchet expresiv şi catifelat, unde se remarcă note de fructe negre şi condimente.

Culoare: Roşu rubiniu intens, cu tonuri purpurii.

PMF063

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
DAVINO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale