• La reducere

DAVINO Flamboyant, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 355.00
RON 213.00 Economiseste 40%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Strugurii Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi selectiv, din podgorii cu viţe de vie vechi de 37-40 de ani. Vinificarea se face în roşu, folosind metoda clasică pe boştină, în vase din oţel inoxidabil de dimensiuni mici. Sortimentul este maturat timp de 9-10 luni în barrique-uri din lemn de stejar românesc, dintre care un procent de 88% noi si 12% aflate la a doua umplere.

Vinul este caracterizat de arome bogate, frumos echilibrate şi cucereşte prin onestitatea gustului. Culinar, se potriveşte cu preparate pe bază de carne roşie sau carne de vânat la cuptor şi brânzeturi semimature. Temperatura optimă de servire este de 18-19˚C.

Miros: Buchet complex, intens, unde se remarcă note de fructe negre, stafide dulci, condimente şi accente subtile de piper verde, mentă şi tutun.

Gust: Un melanj expresiv şi armonios de note fructate şi condimente.

Culoare: Roşu rubiniu intens, cu tonuri purpurii.

PMF064

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
DAVINO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale