• La reducere

DAVINO Monogram Feteasca Neagra 2014, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 133.78
RON 99.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Monogram Fetească Neagră se adresează celor care preferă un vin sofisticat, rafinat şi deosebit. Strugurii care intră în compoziţia sa sunt culeşi selectiv din cele mai valoroase parcele cu altoi din arealul Ceptura. Vinul are o corpolenţă peste medie, păstrează foarte bine caracterul soiului, este bine structurat şi prezintă o complexitate deosebită.

Maturarea în barrique-uri din lemn de stejar durează 8 luni, iar producătorii folosesc în proporţie de 70% barrique-uri aflate la a doua umplere şi 30% noi. Învechirea în sticlă durează minimum 18 luni.

Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne cu sos de tomate sau brânzeturi semimaturate. Temperatura optimă de servire este de 18-19˚C.

Miros: Note puternic fructate, în special prune uscate, vişine şi fructe de pădure negre, completate cu influenţe de lemn de stejar şi frunze de mentă.

Gust: Un buchet expresiv şi nuanţat, bine structurat şi echilibrat, dominat de arome de fructe de pădure negre şi accente lemnoase.

Culoare: Roşu rubiniu intens, cu tente purpurii.

PMF065

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
DAVINO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale