• La reducere

DAVINO Revelatio Feteasca 2016, Romania, Alb, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 143.90
RON 118.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Combinaţia de soiuri Sauvignon Blanc 86% şi Fetească Albă 14%, vinificate separat, conturează un vin absolut fermecător, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Strugurii Sauvignon Blanc sunt recoltaţi la maturitate deplină din cele mai valoroase parcele localizate în Valea Gardului, 25% dintre aceştia fiind selecţionaţi din vii de 28-32 de ani şi 75% din vii tinere de 7-9 ani, unde se regăsesc trei dintre cele mai preţioase clone franţuzeşti.

Vinul se potriveşte foarte bine ca aperitiv în serile lungi de vară, dar poate fi asociat şi cu preparate pe bază de peşte sau fructe de mare. Temperatura ideală de servire este de 12-13˚C.

Miros: Note intense, dar delicate de coacăze, flori albe, fructul pasiunii, miez de nucă şi condimente, completate cu accente vegetale fine.

Gust: Un buchet expresiv, care combină arome de fructe cu miez galben, tonuri florale şi influenţe vegetale.

Culoare: Verde gălbui.

PMF066

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
DAVINO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale