• La reducere

FRESCOBALDI Castello Nipozzano Mormoreto IGT, Italia, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 469.41
RON 399.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Mormoreto este un vin cu caracter deosebit ce se poate recunoaste inca de la inceput prin culoarea sa purpurie de o intensitate deosebita. Un buchet fermecator cu note florale de iasomie si bergamota urmate de parfumul distinct al fructelor coapte, zmeura, mure si note citrice.

Complexitatea sa este accentuata printr-o condimentare intriganta la final, cu arome blande ce ceai si vanilie. Pe palat se poate simti densitatea florilor si a fructelor deja descoperite in nas. Vinul se structureaza armonios cu taninuri fine si un post-gust indelungat si persistent.

PFPN003

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Marchesi de Frescobaldi
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale