• La reducere

GITANA Lupi Magnum, Republica Moldova, Rosu, Sec, 1.5L, 14.5% ABV

RON 428.57
RON 270.00 Economiseste 37%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Lupi este un vin rezervă matur, de un roşu hipnotizant, maturat timp de 10-12 luni în baricuri de 225l şi învechit cel puţin doi ani în butoaie din lemn de stejar din Krasnodar. Cupajul reuneşte struguri din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi culeşi manual din zona Valul lui Traian, care se completează reciproc excelent pentru a contura un sortiment ce se remarcă prin eleganţă şi complexitate, echilibru şi structură.

Culinar, vinul se potriveşte cu preparate pe bază de carne afumată, carne la grătar sau legume prăjite. Temperatura optimă de servire este 16-18°C.

Miros: Note intense de fructe roşii şi negre, ciocolată neagră, lemn dulce şi influenţe delicate de cafea.

Gust: Arome bogate de fructe, în special mure şi prune zemoase, completate cu nuanţe de fructe uscate şi lemn dulce.

Culoare: Roşu rubiniu, cu tonuri purpurii.

PMF088

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Republica Moldova
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
GITANA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale