• La reducere

GITANA Manastirea Rohrbach, Republica Moldova, Alb, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 162.50
RON 117.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Realizat exclusiv din soiul Riesling, acest vin alb matur din gama Gitana Classico impresionează prin eleganţă şi rafinament. Strugurii care intră în compoziţia sa sunt culeşi manual la sfârşit de noiembrie din vii localizate pe cea mai însorită colină din zona Valul lui Traian, unde pe vremuri se afla mănăstirea ce dă denumirea sortimentului.

Vinul este maturat în în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de 9 luni şi prezintă un caracter amplu şi sofisticat, un buchet deosebit şi un echilibru excelent. Culinar, sortimentul se potriveşte foarte bine cu foie gras, sushi, fructe de mare sau ton. Temperatura optimă de consum este de 12-14° C.


Miros: Buchet intens, complex, dominat de note de miere, coajă de portocală, piersici zemoase şi flori de câmp.

Gust: Arome bogate de fructe, în special piersică, învăluite în accente de miere şi influenţe minerale.

Culoare: Galben pai.

PMF090

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
GITANA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale