• La reducere

LACERTA Cuvee IX Imperial, Romania, Rosu, Sec, 6L, 14.5% ABV

RON 1,245.45
RON 1,096.00 Economiseste 12%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cuvee IX este un cupaj roşu deosebit ce captivează la prima vedere cu nuanţa sa intensă, pentru ca mai apoi să seducă gustativ cu nuanţe bogate de fructe de pădure, ciocolată şi cafea. Vinul este tânăr şi nerăbdător să-şi exprime personalitatea proaspătă şi să-şi etaleze accentele fin zaharisite.

Alcoolul este frumos integrat, gustul plin şi finalul fructat, cu influenţe fine ce amintesc de aroma plăcută a lichiorului de cafea, împrumutate în timpul maturării în barrique. Savuraţi Cuvee IX la 17-19°C, alături de brânzeturi puternic aromate sau deserturi cu ciocolată neagră.

Miros: Buchet expresiv, dominat de nuanţe de vişină, fructe negre şi condimente.

Gust: Arome bogate de vişină, ciocolată neagră, vanilie şi cafea.

Culoare: Roşu intens.

PMF129

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
6L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
LACERTA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale