• La reducere

LILIAC Private Selection Merlot, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 121.74
RON 112.00 Economiseste 8%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Liliac Private Selection Merlot se aşterne în pahar asemenea unei catifele în nuanţa roşu-rubiniu şi etalează un aer matur, influenţat de cele 9 luni petrecute în butoaie din lemn de stejar transilvănean. Vinul produs în ediţie limitată din struguri Merlot recoltaţi din podgorii selecţionate pentru a capta potenţialul maxim al terroir-ului dezvăluie un caracter elegant, care reflectă excelent somptuozitatea Merlotului.

Culinar, vinul se potriveşte foarte bine cu friptură condimentată de vită. Temperatura recomandată de servire este de 16-18 ͦ C.

Miros: Buchetul etalează note intense de prune negre, afine şi cireşe, scăldate în vârtejuri de ciocolată neagră topită.

Gust: Fin şi nuanţat, dominat de aroma irezistibilă de cireşe negre, mure şi ciocolată amăruie, la care se adaugă accente de lemn şi vanilie.

Culoare: Roşu rubiniu.

PMF151

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
LILIAC
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale