• La reducere

LILIAC Private Selection Pinot Noir, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 242.62
RON 148.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest sortiment matur, produs în ediţie limitată, impresionează cu intensitatea sa aromatică definitivată în urma învechirii pe o perioadă de 8 luni în butoaie din lemn de stejar transilvănean. Avem de-a face cu un Pinot Noir elegant, surprinzător, care etalează o corpolenţă peste medie şi este în acelaşi timp delicat, catifelat şi rotund.

Gustul puternic fructat evoluează într-un postgust lung, la fel de intens, care introduce tonuri uşor amărui de cafea. Savuraţi sortimentul la o temperatură de 16-18 ͦ C.

Miros: Buchetul prezintă accente bogate de cireşe, prune şi lemn de stejar, la care se adaugă nuanţe discrete de ciocolată.

Gust: Arome intense de fructe de pădure, gem de prune, cireşe negre zemoase şi condimente.

Culoare: Vişiniu intens, cu reflexii oranj.

PMF150

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
LILIAC
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale