• La reducere

LOUIS JADOT Bourgogne Pinot Noir, Franta, Rosu, Sec, 0.75L, 12.5% ABV

RON 107.78
RON 97.00 Economiseste 10%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Louis Jadot Bourgogne Pinot Noir este un blend echilibrat, obţinut din vinuri produse în regiunile Côte d'Or şi Côte Chalonnaise. Sortimentul este unul extrem de complex şi înglobează întreg caracterul Burgundiei. Strugurii culeşi din Côte de Nuits, Saône et Loire şi Irancy creează structura vinului, în timp ce aceia culeşi din Côte Chalonnaise conferă expresivitate şi un plus de aromă.

Savurat tânăr, cuvée-ul se potriveşte cu friptură de carne roşie, însă după doi ani acesta devine companionul ideal pentru preparate mai sofisticate, cum ar fi cele pe bază de carne de vânat, raţă şi brânzeturi cremoase.

Miros: Note clasice şi curate de zmeură, cireşe şi merişoare, învăluite în accente condimentate.

Gust: Un buchet dominat de aroma seducătoare a zmeurei proaspete, care este evidenţiată de textura plăcută şi catifelată a vinului.

Culoare: Roşu intens.

PMF092

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale