• La reducere
  • New

LOUIS JADOT Chablis 1er Cru Fourchaume Chardonnay, Franta, Alb, Sec, 0.75L, 12.5% ABV

RON 319.44
RON 230.00 Economiseste 28%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Zona Chablis este localizată în partea nordică a regiunii Burgundy, la jumătatea drumului dintre Dijonşi Paris. Clima continentală (foarte rece în lunile de iarnă, caldă în lunile de vară şi cu îngheţuri în lunile de primăvară) alături de solul calcaros contribuie la crearea identităţii unice a acestui vin.

Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Chardonnay. Mustul este fermentat în cazane din oţel inoxidabil şi în butoaie din lemn, urmând să fie învechit apoi timp de 15-18 luni înainte de îmbuteliere. Vinul poate fi băut tânăr sau poate fi păstrat până la 10-15 ani în condiţii perfecte de temperatură/umiditate. Se potriveşte cu preparate pe bază de legume, peşte sau carne de pasăre.

Miros: Note predominant florale, unde de disting tonuri dulci de caprifoi şi frunze de lime.

Gust: Un buchet expresiv ce combină armonios aromele dulcege de fructe de livadă cu o aciditate vibrantă, care conferă prospeţime sortimentului.

Culoare: Galben pal.

PMF093

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale