• La reducere

LOUIS JADOT Chablis Chardonnay, Franta, Alb, Sec, 0.75L, 12.5% ABV

RON 193.65
RON 122.00 Economiseste 37%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Chablis se situează în nordul Burgundiei, la jumătatea distanţei dintre Dijon şi Paris. Clima continentală de aici, cu ierni foarte friguroase şi veri răcoroase, dar şi solul predominant calcaros contribuie la dobândirea unui caracter specific al vinurilor. Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Chardonnay culeşi din vii Premier Cru şi Grand Cru.

Louis Jadot Chablis este învechit timp de 9-12 luni înainte de îmbuteliere, timp în care îşi conturează personalitatea efervescentă şi seducătoare. Vinul trebuie servit rece şi poate fi savurat alături de peşte prăjit, stridii sau brânză de capră.

Miros: Note bogate de lămâie şi grepfrut, la care se adaugă tonuri de piersică şi măr verde.

Gust: Un buchet aromat, expresiv, unde predomină arome de lămâie, pară zemoasă şi măr verde proaspăt şi parfumat.

Culoare: Galben pal, cu străluciri aurii.

PMF094

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale