• La reducere

LOUIS JADOT Gevrey Chambertin Pinot Noir, Franta, Rosu, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 425.68
RON 315.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Gevrey Chambertin este cea mai nordică zonă din Côte de Nuits, adăpostind un total de 26 Premiers Crus şi 8 Grands Crus. Sortimentul este produs din struguri Pinot Noir culeşi din vii situate pe extensia versanţilor, cunoscute pentru calitatea deosebită. Vinul are un caracter sofisticat şi un buchet bogat, puternic aromat, pe care îl definitivează în urma unei învechiri ce durează 12 - 15 luni şi este realizată în butoaie din lemn de stejar.

Sortimentul se potriveşte foarte bine cu preparate cu gust puternic, cum ar fi brânzeturile maturate şi mâncărurile pe bază de carne de vânat sau miel.

Miros: Tonuri apetisante şi nuanţate de fructe de pădure proaspăt culese şi cireşe zemoase.

Gust: Un buchet profund aromat, dominat de note de zmeură, cireşe, coacăze şi merişoare, la care se adaugă accente condimentate subtile.

Culoare: Roşu intens.

PMF095

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale