• La reducere

LOUIS JADOT Meursault Chardonnay, Franta, Alb, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 479.10
RON 321.00 Economiseste 33%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Meursault se situează în centrul a patru comune: Meursault, Blagny, Chassagne şi Puligny. Zona cuprinde acea parte din Côte de Beaune cunoscută sub denumirea de “Côte des Blancs” datorită preponderenţei de soiuri albe cultivate aici. Sortimentul este realizat 100% din struguri Chardonnay culeşi de la altitudini cuprinse între 230m şi 360m, unde aceştia primesc cantitatea optimă de raze solare.

Solul calcaros, bogat în marnă albă, este ideal pentru soiul Chardonnay. Vinul are un caracter plăcut şi seducător, pe care îl definitivează în urma maturării ce se extinde pe o perioadă de 15 luni. Savuraţi sortimentul alături de preparate pe bază de peşte, crustacee sau carne albă cu sos.

Miros: Note bogate de nectarine bine coapte şi mango, învăluite în tonuri cremoase de unt.

Gust: Buchetul este unul intens, captivant, frumos echilibrat şi puternic fructat, dominat fiind de arome de fructe exotice şi accente de fructe de livadă cu miez galben.

Culoare: Galben pai.

PMF096

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale