• La reducere

LOUIS JADOT Nuits Saint Georges Pinot Noir, Franta, Rosu, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 369.23
RON 288.00 Economiseste 22%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Nuit Saint Georges este unul clasic, vestit pentru buchetul său generos şi structura sa complexă. Vinul este obţinut din struguri Pinot Noir atent selecţionaţi şi culeşi manual, fiind maturat pe o perioadă de 15 - 18 luni în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, timp în care vinul capătă o profunzime remarcabilă, rămânând însă extrem de accesibil şi plăcut.

Solul din zonă este predominant calcaros, punându-şi amprenta pe expresivitatea soiului. Vinul se potriveşte foarte bine cu preparate pe bază de carne de vânat, vită sau porc, dar şi cu brânzeturi semimature.

Miros: Note intense de fructe de pădure şi fructe roşii, învăluite în accente condimentate delicat.

Gust: Un buchet elegant, dominat de arome bogate de fructe, la care se adaugă tonuri lemnoase.

Culoare: Roşu.

PMF097

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale