• La reducere

LOUIS JADOT Pouilly Fuisse Chardonnay, Franta, Alb, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 236.62
RON 168.00 Economiseste 29%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pouilly Fuissé se situează în partea sudică a Burgundiei, la graniţa de nord a regiunii Beaujolais. Aici soiurile albe sunt favorizate în mod special, aşa cum este şi cazul strugurilor Chardonnay. Sortimentul Pouilly Fuissé este obţinut în totalitate din struguri Chardonnay culeşi din vii care se întind pe o suprafaţă restrânsă ce acoperă Fuisé, Solutré, Pouilly, Vergisson şi Chaintré.

Aici solul este combinat, fiind dominat de argilă şi calcar. Vinul se bucură de o armonie excelentă a aromelor şi prezintă o structură bună, putând fi savurat simplu sau alături de preparate pe bază de peşte, carne albă sau crustacee.

Miros: Note proaspete şi frumos echilibrate de citrice şi nuci, printre care se pot ghici şi câteva tonuri florale subtile.

Gust: Un buchet armonios, unde se disting note de alune de pădure, migdale prăjite, grepfrut şi lămâie.

Culoare: Galben pal, cu reflexii aurii.

PMF098

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale