• La reducere

LOUIS JADOT Puligny 1er Cru Chardonnay, Franta, Alb, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 595.06
RON 482.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Puligny Montrachet se situează la sud de Meursault şi la nord de Chassagne Montrachet şi este casa unora dintre cele mai bine cotate podgorii de soiuri albe din lume. Vinul este realizat din struguri Chardonnay de calitate superioară şi maturat în butoaie de stejar, pentru a căpăta un caracter elegant şi pentru a-şi definitiva expresivitatea gustului.

Sortimentul are un buchet distinctiv, complex şi frumos echilibrat, care se potriveşte foarte bine alături de preparate din peşte, crustacee, pâté de foie gras şi brânzeturi precum Munster şi Comté.

Miros: O paletă generoasă şi totuşi rafinată, care combină note de piersici zemoase, migdale şi accente lemnoase.

Gust: Arome de fructe de livadă, completate de tonuri de nuci, migdale şi lemn de stejar.

Culoare: Galben pal.

PMF099

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
LOUIS JADOT
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale