• La reducere

Marchesi Antinori Pian delle Vigne Brunello, Italia, Rosu, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 369.23
RON 240.00 Economiseste 35%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vinul prezinta o culoare stralucitoare in rosu, iar mirosul este caracterizat de fructe rosii, alaturi de sugestii de tutun si de condimente cum ar fi vanilie, scortisoara, cuisoare si cardamom.

Gustul se distinge prin echilibru si finisaj: taninuri moi si matase, caracteristicile acestei vintage, sustinute de o prospetime excelenta, capabile sa adauge eleganta si gratie de aroma.

PMF173

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Marchesi Antinori
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale