• La reducere

MARRENON Gardarem Luberon Rouge, Franta, Rosu, Sec, 0.75L, 15% ABV

RON 253.41
RON 223.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Marrenon are o frumoasă culoare intensă rubin-violet tipică unei concentrații ridicate. Grand Marrenon Rouge dezvoltă un miros expresiv, delicios și foarte măgulitor, cu note de fructe coapte, gemuri și tutun ușor.

Gustul se prezinta cu o dominantă a fructelor proaspete. Palatul devine mai complex odată cu decolorarea notelor lemnoase care se amestecă cu note de piele și măslin negru.

CRSH046

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
MARRENON
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale