• La reducere

NUMANTHIA, Spania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 337.50
RON 270.00 Economiseste 20%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest sortiment legendar este obţinut exclusiv din struguri Tinta de Toro culeşi la maturitate deplină din regiunea Toro, Spania. Învechirea în butoaie din lemn de stejar franţuzesc durează 20 de luni, timp în care vinul împrumută note specifice, care conturează caracterul său puternic şi îi definitivează paleta aromatică.

Sortimentul este unul impunător, elegant şi opulent, care se potriveşte excelent cu preparate pe bază de calamar.

Miros: Un buchet dens, care se dezvăluie timid iniţial, dar care etalează apoi note bogate de coacăze negre şi roşii, afine, prune, ciocolată neagră, violete, condimente şi petale de trandafir.

Gust: O suită splendidă de arome de cireşe, gem de afine şi coacăze, învelite în note de caramel, lemn carbonizat şi castane rumenite, care evoluează într-un postgust lung, complex şi profund.

Culoare: Roşu închis, cu tonuri de rubin.

DLV00118

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Spania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Numanthia
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale