• La reducere

PAOLO MENNINI Negru de Dragasani, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 192.21
RON 148.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Paolo Mennini Negru de Drăgășani este un vin roșu sec, originar din regiunea Drăgășani, care spune povestea impresionantă a unui italian îndrăgostit de această zonă viticolă. Strugurii din acest soi excepțional sunt recoltați manual, apoi sortați cu mare atenție, iar procesul de macerare are loc la rece, fiind urmat apoi de fermentație pe pielițe. Licoarea este trasă apoi în baricuri din lemn de stejar pentru maturare, unde rămâne timp de 18 luni.

Rezultatul este un vin intens, cu un caracter catifelat şi potențial excepțional de învechire până la 10-15 ani. Paolo Mennini Negru de Drăgășani poate fi servit la o temperatură cuprinsă între 15 și 17 grade, alături de preparate din vânat sau carne roșie, dar și împreună cu brânzeturi maturate sau ciuperci. 

Miros: Buchetul abundă în note fructate, astfel că descoperim cireșe amare, fructe de pădure negre și mure 

Gust: Între arome regăsim taininuri corpolente cu accente de stejar, fructe roşii şi tușe delicioase de ciocolată  

Culoare: Roșu intens 

PMF159

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
VALAHORUM
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale