• La reducere

PURCARI 1827 Alb de Purcari, Republica Moldova, Alb, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 133.33
RON 100.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul este obţinut din struguri Chardonnay 50%, Pinot Grigio 45% şi Pinot Blanc 5% atent selecţionaţi, recoltaţi manual şi vinificaţi tradiţional. Caracterul seducător al acestui vin este amplificat de maturarea în barrique franțuzesc din lemn de stejar, care durează 6 luni.

Savurând Alb de Purcari, iubitorii de vin alb vor descoperi un sortiment senzual, catifelat şi uşor de băut, care poate fi consumat ca aperitiv sau alături de brânzeturi semimature, fructe de mare, midii, carne albă la grătar şi preparate sofisticate pe bază de peşte. Temperatura optima de servire este de 10-12 °С.

Miros: Un melanj complex de note fructate, învăluite în accente delicate de miere şi condimente.

Gust: Arome bogate de fructe, cu influenţe de lemn de stejar, care echilibrează frumos compoziţia.

Postgust: Lung

Culoare: Auriu deschis.

PMF053

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale