• La reducere

PURCARI 1827 Ice Wine Muscat Ottonel Traminer, Republica Moldova, Alb, Dulce, 0.375L, 12.5% ABV

RON 111.11
RON 100.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Purcari Icewine este un sortiment recomandat celor care sunt în căutarea unei experienţe gustative inedite, complexe şi provocatoare. Vinul este obţinut din struguri Muscat Ottonel şi Traminer, recoltați manual la temperatura de -6/-8 ℃. Practic, strugurii sunt lăsaţi pe vrej mult timp după ce depăşesc pragul perioadei optime de recoltare, până în iarnă, când îngheaţă din cauza gerului.

Ulterior sunt zdrobiţi şi vinificaţi prin metoda tradiţională, pentru a obţine un vin puternic aromat. Aciditatea sortimentului echilibrează frumos dulceaţa buchetului, conferind un plus de prospeţime băuturii. Purcari Icewine poate fi savurat cu fructe tropicale proaspete, dulceaţă de ceapă sau tarte cu cremă Chantilly. Temperatura optima de servire este de 10 ℃.

Miros: Note expresive de fructe de livadă dulci, fructe exotice şi miere, învăluite în accente fine de condimente şi flori de soc.

Gust: Un melanj complex de note fructate, în special lychee, ananas şi gutui, condimente, petale de trandafir şi miere de salcâm.Postgust: Impresionant de persistent, elegant, aromat.

Culoare: Gălbui-auriu.

PMF057

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.375L
Tara Origine
Republica Moldova
Culoare
Alb
Tip
Dulce
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale