• La reducere

PURCARI 1827 Negru de Purcari, Republica Moldova, Rosu, Sec, 0.75L, 12.5% ABV

RON 140.85
RON 100.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Negru de Purcari, denumit de producători “regele vinurilor de Purcari”, este cel mai preţios sortiment al cramei. Eleganţa sa este depăşită doar de variantele Limited Edition, care provin din barrique-uri selecţionate. Sortimentul obţinut din soiurile Cabernet Sauvignon 70%, Saperavi 25% şi Rara Neagră 5% se remarcă printr-un buchet inedit, intens şi complex, echilibru bun, structură bogată şi palat nobil, aşa cum îi stă bine unui vin roşu de cea mai bună calitate.

Strugurii sunt recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională. Vinul este maturat pe o perioadă de 18 luni în barrique franțuzesc din lemn de stejar, unde îşi definitivează pe deplin personalitatea sofisticată.

Pentru a savura din plin aroma sortimentului, se recomandă servirea la o temperatură de 18-20 °С, decantat cu 30 de minute înainte de servire. Negru de Purcari se potriveşte foarte bine alături de brânzeturi cu mucegai.

Miros: Note intense de fructe dulci, în special prune şi smochine, la care se adaugă accente fine de cuişoare, lemn dulce şi şofran.

Gust: Arome bogate de prune proaspete bine coapte, smochine şi fructe de pădure, învăluite într-un amestec fin de condimente.

Culoare: Roşu cărămiziu.

PMF054

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale