• La reducere

PURCARI 1827 Rosu de Purcari, Republica Moldova, Rosu, Sec, 0.75L, 12.5% ABV

RON 140.85
RON 100.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cu un buchet absolut fermecător, care captivează de la prima degustare, Roșu de Purcari este o adevărată încântare a simţurilor pentru iubitorii de vin roşu. În compoziţia sortimentului regăsim soiurile Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 40% şi Malbec 10%, care se completează reciproc excelent pentru a contura o paletă aromatică bogată şi complexă. Vinul este obţinut din struguri recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională.

Procesul de maturare în barrique franțuzesc din lemn de stejar durează 18 luni, timp suficient pentru ca vinul să capete profunzime şi să îşi contureze un profil exigent. Roşu de Purcari se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vânat sau miel, parmezan sau brânză Cheddar.

Temperatura optimă de servire este de 18-20 °С. Se decantează timp de 30 de minute înainte de servire.

Miros: Note bogate de fructe de pădure, în special afine, coacăze negre, prune uscate şi accente calde de vanilie.

Gust: Arome intense de prune şi fructe de pădure negre, proaspăt culese.

Culoare: Roşu cărămiziu.

PMF056

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale