• La reducere

RECAS Cuvee Uberland DOC CT, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 15% ABV

RON 158.11
RON 117.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Super Premium Cuvee Uberland este un vin deosebit, obţinut prin procesul „tăierea rugului”. În compoziţia sortimentului intră struguri din soiurile Cabernet Sauvignon (60%) şi Merlot (40%), culeşi atunci când ating maturitatea. Pentru a beneficia de o concentraţie maximă a aromei, strugurii sunt uscaţi şi deshidrataţi tăind rugul pe care aceştia cresc.

După 10-20 de zile, apa se evaporă din struguri, iar aroma şi zaharurile devin mai concentrate, conturând note florale. Sortimentul este unul extrem de armonios, mariajul dintre cele două soiuri fiind unul de excepţie.

Super Premium Cuvee Uberland este un vin elegant şi sofisticat, cu o aciditate ridicată şi postgust persistent, care conferă maturitate acestui cupaj tânăr.

Miros: Note parfumate de fructe proaspete, dulceţuri şi stafide, îmbogăţite cu tonuri expresive de rom.

Gust: Un buchet puternic aromat, care combină note de cireșe amare, vișine, coacăze și prune cu accente de vanilie, cacao, caramel şi un strop de piper.

Culoare: Roşu rubin.

PMF061

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale