• La reducere

RECAS La Stejari Chardonnay, Romania, Alb, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 196.47
RON 167.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

La Stejari este gama super-premium a cramei Recaș, gamă ce conține două licori fabuloase care și-au primit recunoașterea internațională prin premiile obținute la competițiile internaționale de profil. La Stejari Chardonnay este un vin baricat excelent, realizat cu ajutorul vizionarului oenolog Hartley Smithers, expresie a stilului Recaş care aduce în fiecare pahar atât tradiția și experiența cramei, cât și creativitatea oenologului.

Această combinație de valori excepționale rezultă într-o licoare cu un caracter fructat, o aciditate medie și un excelent potențial de învechire în sticlă. Recaș La Stejari Chardonnay se recomandă să fie servit la o temperatură cuprinsă între 10 și 12 grade Celsius, alături de preparate din pește sau fructe de mare.

De asemenea, Recaș La Stejari Chardonnay este delicios alături de preparate din carne de pasăre cu sosuri, alături de produse de patiserie sau alături de brânzeturi semi-maturate. 

Miros: Buchetul debutează cu note de fructe galbene bine coapte, precum perele și caisele, pentru ca apoi să se topească în tonuri de pâine proaspătă, unt și maia și să culmineze cu accentele corpolente de vanilie

Gust: Aroma bine conturată descrie un Chardonnay luxuriant, foarte sec, care împleteşte excelent note de fructe galbene şi lemn 

Culoare: Galben auriu 

PMF059

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
RECAS
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale