• La reducere

SAPAIO 2016 Magnum, Italia, Rosu, Sec, 1.5L, 14.5% ABV

RON 771.95
RON 633.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest vin din 2016 este un amestec de 70% Cabernet Sauvignon, 20% Petit Verdot și 10% Cabernet Franc. Mirosul prezintă arome de coacăz negru, afine și levănțică care se duc până la un corp complet, taninuri ferme și foarte mătăsoase și un finisaj lung și aromat.

Un vin bine echilibrat, parfumat și absolut perfect, care, deși se va îmbunătăți odată cu vârsta, este deja superb la gust.

CRSH059

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Italia
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
SAPAIO
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale