• La reducere

SARICA NICULITEL Via Viticola Epiphanie, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 15% ABV

RON 182.35
RON 124.00 Economiseste 32%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Originar din cea mai veche podgorie dobrogeană, Sarica Niculițel Epiphanie Fetească Neagră este un vin roșu sec mângâiat de soare și răcorit de Dunăre. Unul dintre cele mai vechi și nobile soiuri de struguri românești, Feteasca Neagră, semnează nonşalant acest vin care se dovedeşte a fi, fără doar şi poate, o adevărată epifanie pentru iubitorii de sortimente roşii. Vinul poposeşte 12 luni pline în baricuri noi de stejar francez, pentru ca mai apoi să se odihnească şi în sticlă, încă 12 luni.

Rezultatul? Un buchet aromatic intens fructat, care dezvăluie note profunde și irezistibile, excelent structurate, recomandat a fi savurat alături de preparate din vânat, brânzeturi nobile sau deserturi pe bază de ciocolată neagră. Pentru a-i resimţi pe deplin complexitatea aromatică, Sarica Niculițel Epiphanie Fetească Neagră trebuie servit la o temperatură cuprinsă între 17 și 18 grade.

Miros: Note bogate de fructe de pădure, urmate de prune uscate, atingeri de condimente și cafea 

Gust: Arome intense de fructe roşii şi gemuri, cu taninuri pronunțate 

Culoare: Roșu intens

PMF164

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
SARICA NICULITEL
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale