• La reducere

Terrazas de los Andes Single Vineyard Carbernet Sauvignon, Argentina, Rosu, Sec, 0.75L, 14.9% ABV

RON 295.56
RON 266.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Terrazas de Los Andes aduce în prim plan un Cabernet Sauvignon rotund, puternic fructat, care lasă în urmă-i senzaţii mătăsoase şi care se deosebeşte destul de mult de sortimentele create în zone mai reci. Strugurii care intră în compoziţia acestui sortiment sunt culeşi manual din via Perdriel, situată în Lujan de Cuyo, la 980m peste nivelul mării.

Prezenţa notelor fine de fum în buchet aduce un plus de complexitate vinului, care se potriveşte bine cu preparate asiatice şi mâncăruri condimentate. 

Miros: Buchet puternic condimentat, unde se remarcă nuanţe de piper alb, gogoşar copt şi coacăze negre.

Gust: Generos, catifelat şi echilibrat, gustul concentrează arome complexe de fructe negre şi condimente.

Culoare: Roşu violet intens.

DLV00117

Informatii Produs

Alcool
14.9% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Argentina
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Terrazas De Los Andes
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale