• La reducere

Terrazas de los Andes Single Vineyard Malbec, Argentina, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 295.56
RON 266.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Reserva Malbec Single Vineyard este un vin frumos structurat, unde buchetul fructat lasă o impresie elegantă până în postgust, iar taninii se dovedesc a fi moi şi delicaţi. Strugurii care intră în compoziţia acestui sortiment sunt culeşi manual din via Las Compuertas situată în Uco Valley,  la 1070m peste nivelul mării, unde condiţiile climatice sporesc intensitatea aromelor conturând un buchet mai mult decât complex.

Savuraţi acest vin deosebit alături de preparate pe bază de carne roşie, ciuperci sau tocăniţe.

Miros: Buchet floral-fructat, unde se remarcă nuanţe de violete, cireşe negre, prune, ciocolată şi piper negru.

Gust: Dulceag, fin şi aromat, dominat de fructe negre, prune şi condimente piperate.

Culoare: Roşu aprins, cu accente purpurii.

DLV00116

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Argentina
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Terrazas De Los Andes
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale