• La reducere

The Iconic Estate Hyperion Chairman's Reserve Cuvee, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 328.36
RON 220.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cuvee Roumaine este un vin românesc fascinant, produs în ediţie limitată, care se adresează celor ce preferă sortimente sofisticate. Soiul autohton Fetească Neagră (25 %) se intersectează armonios cu faimoasele soiuri Cabernet Sauvignon (55%) şi Merlot (20%) pentru a contura acest vin deosebit.

Feteasca Neagră este recoltată la mijlocul lunii septembrie, în timp ce strugurii Merlot şi Cabernet Sauvignon sunt culeşi mai târziu, la sfârşitul lunii septembrie şi respectiv spre sfârşitul lunii octombrie. Caracterul complex şi elegant al vinului Cuvee Roumaine este desăvârşit în urma maturării în butoaie noi din lemn de stejar franţuzesc pe o perioadă de 14 luni şi în sticlă timp de 21 de luni.

Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vită, raţă, miel sau fazan. Temperatura optimă de servire este de 18-19°C.

Miros: Note bogate de fructe negre şi roşii, la care se adaugă accente de ciocolată neagră şi piper.

Gust: Un buchet amplu, frumos echilibrat, unde pe lângă aromele de fructe care creează baza paletei apar şi influenţe delicate de vanilie, care conferă un plus de eleganţă sortimentului.

Culoare: Roşu violet, cu tente de rubin.

PMF100

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
THE ICONIC ESTATE
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale