• La reducere

The Iconic Estate Hyperion Feteasca Neagra, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 151.22
RON 124.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Hyperion Fetească Neagră este un sortiment catifelat si elegant, obţinut din struguri culeşi din Viile Scurta şi îmbuteliat în ediţie limitată. Vinul este învechit în butoaie noi din lemn de stejar american, de unde împrumută note vanilate. Maturarea conferă complexitate gustului, echilibrând aromele armonios.

Sortimentul se adresează celor care preferă un vin sofisticat, rafinat şi deosebit. Se recomandă servirea la o temperatură de 16-18°C şi poate fi asociat cu preparate din carne roşie la grătar, brânzeturi sau paste.

Miros: Note proaspete de prune zemoase, vişine şi fructe de pădure negre, cu tonuri subtile de vanilie.

Gust: Arome bogate de afine, coacăze negre şi coacăze roşii, completate de note vanilate şi un strop de condimente.

Culoare: Roşu rubin.

PMF101

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
THE ICONIC ESTATE
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale