• La reducere

TOHANI Arum, Romania, Alb, Dulce, 0.375L, 10% ABV

RON 187.30
RON 118.00 Economiseste 37%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs din struguri stafidiţi de Tămâioasă Românească culeşi manual târziu în trei ani diferiţi de recoltă (1973, 1985, 2010), Arum impresionează cu paleta sa aromatică distinctă şi nuanţa aurie îmbietoare. Expunerea sudică, culesul târziu şi procesul de vinificaţie conturează un vin dulce extrem de expresiv, cu un echilibru excelent şi o intensitate aromatică aparte.

Savuraţi Tohani Arum la o temperatură recomandată de 12 grade, simplu, ca desert sau alături de foietaje dulci cu fructe exotice.

Miros: Note fine de floare de portocal, smochină, strugure alb şi miere de salcâm.

Gust: Arome dulci de gutui şi stafide, echilibrate frumos cu accente delicate de grepfrut.

Culoare: Galben auriu.

PMF161

Informatii Produs

Alcool
10% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.375L
Tara Origine
Romania
Culoare
Alb
Tip
Dulce
Brand
TOHANI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale