• La reducere

TOHANI Maestro, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 211.94
RON 142.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest vin elegant, de un roşu rubiniu intens, şi-a propus să cucerească definitiv iubitorii de Cabernet cu splendoarea sa aromatică asemănătoare unei adieri de catifea pe cerul gurii. Medaliat cu argint la New York, Maestro etalează consistenţă şi densitate, cu taninuri straşnice şi mătăsoase, care se fac remarcate frumos în postgustul lung.

Anii petrecuţi în barriqueuri sunt responsabili cu o aşa construcţie sublimă, care nu face decât să încânte. Straşnic și armonios, vinul este o măiestrie oenologică cap-coadă. Savuraţi-l cu paste, muşchi de vită sau plăcintă aperitiv.

Miros: Nuanţe bogate de cireşe, coacăze negre şi afine, presărate cu un amestec fin de condimente lemnoase.

Gust: Arome intense de afine, coacăze negre, gem de cireşe, vanilie şi condimente, completate cu accente lemnoase.

Culoare: Roşu rubiniu.

PMF162

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
TOHANI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale