• La reducere

TOHANI Principele Radu Merlot, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 15% ABV

RON 114.29
RON 96.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Principele Radu este un Merlot nobil, produs în ediţie limitată, care reflectă excelent tipicitatea de soi şi care etalează o intensitate, o structură şi un caracter aparte, dezvăluite elegant după aerare. Pentru a-şi deschide buchetul, acest vin are nevoie de puţin timp (aprox. 2h), însă odată ce pierde tonurile intense de fum şi ciocolată, sortimentul livrează o paletă aromatică de-a dreptul splendidă, concentrată şi catifelată.

Savuraţi Principele Radu Merlot la o temperatură de 15-17° C, cu brânzeturi maturate sau mezeluri crud-uscate.

Miros: Nuanţe bogate de fructe roşii, în special vişine, cireşe amare şi mure, completate cu un strop de piper şi accente de răşină.

Gust: Arome intense de fructe roşii, fructe negre, cacao şi vanilie, excelent armonizate.

Culoare: Roşu rubiniu, cu străluciri indigo.

PMF160

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
TOHANI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale