• La reducere

Via Mirabilis Distinctis Merlot & Cabernet Franc 2014, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 15% ABV

RON 185.71
RON 117.00 Economiseste 37%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Distinctis 1000 de Chipuri este un vin roșu sec, cupaj de Merlot și Cabernet Franc, de culoare rubinie intensă, fascinant, cu arome puternice de cireșe și fructe de pădure și cu un final lung, delicios.

Se obține din struguri recoltați de pe plantațiile de viță de vie situate pe plaiul viticol al podgoriei Fințești, Dealu Mare. Este o ediție limitată, de doar 1438 sticle. 

Temperatura recomandată de servire este de 16° C. Recomandăm o decantare de minim 60 de minute. Un vin cu un puternic potențial de învechire.

PMF032

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
1000 de Chipuri
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale