• La reducere

Via Mirabilis Ie de Fintesti Feteasca Neagra 2016, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 15.5% ABV

RON 202.99
RON 136.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Ie de Fințești Fetească Neagră 1000 de Chipuri este un vin roșu sec de culoare rubinie intensă, tipic, fascinant, cu arome puternice de magiun de prune și un gust echilibrat, ușor picant, în care se disting prunele uscate și fructele roșii de pădure.

Se obține din struguri recoltați de pe plantațiile de viță de vie situate pe plaiul viticol al podgoriei Fințești, Dealu Mare. Este o ediție limitată, de doar 3532 sticle. 

Temperatura recomandată de servire este de 16° C.

PMF030

Informatii Produs

Alcool
15.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
1000 de Chipuri
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale