• La reducere

VILLA MARIA Cellar Selection Sauvignon Blanc, Noua Zeelanda, Alb, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 154.10
RON 94.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul creat de Villa Maria este o expresie pură a vinurilor Sauvignon Blanc produse în Marlborough. Strugurii care intră în compoziţia vinului sunt culeşi la lăsarea serii din parcele selecţionate, situate în văile Awatere şi Wairau, producătorii reuşind astfel să păstreze cât mai bine prospeţimea fructelor.

Strugurii sunt recoltaţi la maturitate deplină, fapt ce conferă o intensitate aparte acestui sortiment clasic. Astfel, vinul beneficiază de complexitate şi de o profunzime mai accentuate decât majoritatea sortimentelor Sauvignon Blanc.

Cellar Selection Sauvignon Blanc poate fi savurat ca aperitiv, însă se potriveşte foarte bine alături de peşte proaspăt prăjit în tigaie sau scoici soté cu legume de sezon.

Miros: Note bogate de fructul pasiunii şi agrişe, completate cu accente clare de lime.

Gust: Un buchet proaspăt, frumos echilibrat, unde se disting arome vibrante de fructe exotice şi grepfrut.

Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui.

PMF102

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Noua Zeelanda
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
VILLA MARIA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale