• La reducere

Vinarte Sirena Dunarii Riesling 2013, Romania, Alb, Dulce, 0.375L, 13% ABV

RON 231.25
RON 148.00 Economiseste 36%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un vin învăluit în mister și legendă, Vinarte Sirena Dunării Dulce este realizat integral din struguri Riesling Italian, culeși manual după ce au fost atinşi de mucegaiul nobil Botrytis Cinerea. Boabele sunt presate întregi, urmând ca licoarea obținută să treacă printr-un proces de fermentație realizat parțial în baricuri de stejar francez.

Şi maturarea se realizează tot în baricuri de stejar francez, aromele având nevoie de 60 de luni pentru a fi pe deplin definite. Rezultatul este un vin bogat și complex, care împleteşte extraordinar tonuri florale cu accente delicios de dulci. Vinarte Sirena Dunării Dulce poate fi savurat acum, dar are și un excelent potențial de învechire în sticlă de minim 10-15 ani.

Pentru o experienţă a degustării desprinsă din tărâmuri de legendă, vă recomandăm să savuraţi vinul la o temperatură cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius, alături de brânzeturi aromate, foie gras sau deserturi. 

Miros: Buchet intens aromat, care împletește note parfumate de flori de tei cu fructe uscate, miere de albine și caramel.

Gust: Corpolent şi complex, gustul dezvăluie arome predominant florale, uşor onctuoase.

Culoare: Galben-auriu

PMF083

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Romania
Culoare
Alb
Tip
Dulce
Brand
VINARTE
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale