• La reducere

Vinarte Soare Cabernet Sauvignon 2017, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 151.43
RON 106.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Clasic şi elegant, acest Cabernet Sauvignon etalează complexitate şi intensitate aromatică şi, aşa cum sugerează şi numele, emană o forţă aparte. Strugurii ajunşi la maturitate optimă sunt recoltaţi manual şi selecţionaţi numai din parcelele cu expunere deosebită, iar vinificaţia se face cu grijă pentru a obţine un vin echilibrat, cu tanini rotunzi.

Fermentarea malolactică şi maturarea de 15-18 luni se desfăşoară în barrique-uri de stejar franţuzesc, urmate fiind de o învechire suplimentară în sticlă de cel puţin 6 luni, în pivniţă. Toate acestea ajută la conturarea unui vin ce denotă complexitate şi eleganţă, dar şi o identitate aparte, unde fructele şi condimentele se completează reciproc perfect pentru a naşte gustul de Cabernet pe care oricine şi-l doreşte în pahar.

Savuraţi-l la 18°C cu preparate tradiţionale româneşti sau brânzeturi maturate.

Miros: Nuanţe condimentate de cuişoare, vanilie şi scorţişoară, completate cu fructe negre de pădure şi ciocolată amăruie.

Gust: Catifelat şi echilibrat, gustul dezvăluie vişine şi gem de fructe de pădure.

Postgust: Fructat, condimentat.

Culoare: Roşu rubiniu, cu sclipiri brun roşcate.

PMF084

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
VINARTE
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale