• La reducere

ABSOLUT ELYX, Suedia, 0.7L, 42.3% ABV

RON 277.33
RON 208.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Absolut Elyx este distilat manual într-un recipient din cupru ce datează din anul 1921. Maeştrii distilatori acordă multă grijă şi atenţie procedeelor tradiţionale, pentru ca vodca să beneficieze de o textură fină şi un gust delicat. Grâul care intră în compoziţia sortimentului provine din zona Råbelöf Castle, regiune cu o tradiţie de 600 de ani în cultivarea cerealelor.

Absolut Elyx poate fi savurată cu gheaţă sau într-un cocktail Martini.

Forma de prezentare – Recipient transparent, cu design elegant în nuanţe de cupru, care face referire la procesul tradiţional de distilare.

Aroma: Gust delicat şi textură fină, cu note uşor condimentate. Finish lung şi intens.

Aspect: Clar.

SRPN00029

Informatii Produs

Alcool
42.3% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Suedia
Brand
Absolut
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale